خطای ۴۰۴ و ۴۰۳ و تاثیر برروی وب سایت

صفحه نخست » آموزش وردپرس » خطای ۴۰۴ و ۴۰۳ و تاثیر برروی وب سایت
طراحی سایت

سئو وب سایت یکی از مهمترین مواردی است که در یک وب سایت وردپرس و یا غیر وردپرس وجود دارد و شما باید حتما در مورد آن اطلاعات داشته باشید و بتوانید سئو وب سایت خود را درست کنید.چرا که در صورتی که وب سایت شما از سئو ضعیفی برخوردار باشد مشکلات زیادی در آینده خواهد داشت.

404-error-parswp

در دنیای سئو و وبمستری خواه در وردپرس و یا در سایت های دیگر و یا سیستم های مدیریت محتوای دیگر، یکی از مهمترین مشکلاتی که می تواند برای آن پیش آید ، از دست رفتن یک برگه ای است که قبلا وجود داشته و شناسایی شده است اما حالا دیگر به هر دلیلی وجود ندارد و به نظر حذف شده است که این حذف شدن باعث ایجاد یک خطا می شود .

آیا میدانستید که این ارور در سایت شما باعث حکم اعدام سایتتان خواهد شد ؟

البته این اصطلاح است اما در صورتی که سایت شما چنین مشکلی داشته باشد مطمئن باشید به زودی باید از سایتتان دل بکنید !

اررور ۴۰۴ و ۴۰۳ :

ارور ۴۰۴ از نظر ربات های جستجوگر خواه گوگل و یا سرویس های دیگر عاملی است که نشانگر از هم پاشیدن بنیان سایت است یعنی در صورتی که تعداد این خطاها رو به افزایش باشد ربات های سرویس های جست و جو گر وب سایت شما را از نظر رتبه بسیار کاهش میدهند و شما دیگر در صفحات اول نیستید و این هم یعنی شکست .

اما ارور دیگری که در وب سایت های وردپرسی وجود دارد ارور ۴۰۳ است. این خطا در وب سایت ها هنگامی رخ می دهد که ربات جستجوگر و یا یک فرد مجوز کافی برای مشاهده ی آن برگه را نداشته باشد و ان برگه را شما از نظر دید آن ها پنهان نمائید. این محدودیت یا از طریق بسته شدن رنج و محدوده ی آی پی ها است و یا تلاش برای ورود به قسمتی که برای استفاده از آن به سطح دسترسی خاصی نیاز است که شما این سطح دسترسی را به آن ها نداده اید.

ارور ۴۰۳ به اندازه ی ۴۰۴ اهمیت ندارد اما در جریان رتبه دهی به سایت شما حتما لحاظ می شود . ارور ۴۰۳ باید به گونه ای باشد که توسط ربات های گوگل قابل شناسایی نباشد اما برای کاربران حقیقی قابل دید باشد چرا که ۴۰۳ یک پیغام آگاه کننده برای کاربر سایت است که بداند این برگه که در تلاش برای دیدن آن است برای وی ساخته نشده و او حق دیدن آن را ندارد. اما موتورهای جستجو نباید این را مشاهده کنند .

برای حل این مشکل در وب سایت شما یکی از بهترین و موثر ترین روش ها انتقال خودکار کاربران و سیستم های جست و جو گر به برگه اصلی سایت است . اما شما حتما مجبور نیستید که کاربران را به برگه اصلی سایت خود انتقال دهید بلکه می توانید به برگه های دیگری که خود تهیه کرده اید انتقال دهید اما بهترین گزینه انتقال به صفحه ی خانگی سایت است .

یکی از روش ها ساخت یک صفحه می باشد که کاربرها بعد از مراجعه به بک برگه حذف شده و به هردلیل دچار مشکل شده به آن صفحه خاص هدایت شوند و بعد از چند ثانیه به صفحه اول سایت شما بازگردانده شوند . روش کار بسیار ساده است مه در ادامه به آن اشاره خواهیم نمود .

ابتدا یک فایل به پسوند html بسازید و نام آن را ۴۰۴ قرار دهید و سپس کدهای زیر را در آن ذخیره نمائید :

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "https://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"><html xmlns="https://www.w3.org/1999/xhtml"><head><meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" /><title>صفحه خطا ۴۰۴</title><style>a:link { text-decoration: none; }a:visited { text-decoration: none; }a:hover { text-decoration: none; }a:active { text-decoration: none; }.error { width:500px;margin:0 auto;margin-top:100px;direction:rtl;cursor:default; }.error p { text-align:center;font-size:100px;font-family:yekan,Tahoma;text-shadow:0 2px 0 #FFF;margin:0;}.error a p { color:#000; }.error a:hover p { color:#C00; }.error p font { text-align:center;font-size:100px;font-family:yekan,Tahoma;text-shadow:0 2px 0 #FFF;color:#c00;}</style></head><body><div class="error"><p style="font-size:40px;"><font style="font-size:60px;">خطا</font> رخ داده است !!</p><p>4<font>0</font>4</p><p style="font-size:40px;">این صفحه موجود نمی باشد .</p><a href="/" title="بازگشت"><p style="font-size:15px; margin:50px 0 0 0;">بازگشت به صفحه اصلی</p></a></div><!--404--></body></html>

سپس پسوند آن را از html به php تغییر دهید ، بعد از اتمام این کار شما می توانید این فایل را در هاست داخل پوشه قالب سایتتون قرار دهید و از این پس کاربران در صورتی که با صفحه ناموجود مواجه شوند به این مسیر هدایت خواهند شد .

اگر هم میخواهید بعد از چند ثانیه به صفحه اصلی هدایت شوند کافی است کد زیر را در فایل ساخته شده بالای تگ </body> قرار دهید :

<meta http-equiv="refresh" content="2;URL=index.php">

امیدواریم این آموزش برای شما مفید واقع شده باشد .

جدیدترین مطالب وردپرسی را در کانال تلگرامی پارس وی پی پیگیر باشید

اشتراک گذاری :
مطالب زیر را حتما بخوانید

پاک کردن فایل های قدیمی در هسته وردپرس Old Core Files

پاک کردن فایل های قدیمی در هسته وردپرس Old Core Files پاک کردن فایل های قدیمی، در ...

آموزش تغییر فرم ورود به وردپرس با Easy Login Styler

آموزش تغییر فرم ورود به وردپرس با Easy Login Styler سلام خدمت تمامی کاربران عزیز پارس ...

آموزش تغییر قالب مدیریت وردپرس با Material Admin Theme

ساخت قالب برای پنل مدیریت وردپرس همانطور که می دانید پیشخوان وردپرس تنظیماتی دارد و ...

دیدگاه کاربران
نظرات کاربران برای این مطلب را دنبال کنید


برای نمایش دیدگاه کلیک کنید
    ۰ دیدگاه ثبت شده
اطلاعات پست

۲۶۷۵

بازدید

۰

دیدگاه

0

علاقه مندی

5 از 1 رای
  • تاریخ انتشار
  • ۸ دی ۱۳۹۴
  • آخرین بروزرسانی
  • ۶ اسفند ۱۳۹۴
  • دسته‌بندی‌
  • آموزش وردپرس
  • لینک کوتاه
  • برچسب ها
  • , , , , , , ,
  • + نمایش تمام جزئیات